Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini di sogliola
- 8 filetti di sogliola
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Zuppa di verdure
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipollotti, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di verdure miste a pezzi (carote, piselli, fagiolini, broccoli, foglie di cavolo e spinaci)
- 600 - 700 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1281.3 kJ / 306.3 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 465.2 mg
Alternativní recepty
Zuppa frantoiana
45min
Crema di verdure invernale
50min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 Std. 30 Min
Menù: Zuppa di patate e funghi; vitello ripieno con patate al forno e verdure, tiramisù al mandarino
2h
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min