Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini di sogliola
- 8 filetti di sogliola
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Zuppa di verdure
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipollotti, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di verdure miste a pezzi (carote, piselli, fagiolini, broccoli, foglie di cavolo e spinaci)
- 600 - 700 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1281.3 kJ / 306.3 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 465.2 mg
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1j
Dado di pollo senza sale
50 menit
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1j
Zuppa di lenticchie gialle con polpette e dessert crema Solero
40 min
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1j
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1j
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1j 30 menit
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 Min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 Min
Zuppa frantoiana
45 Min
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 min