Zařízení & příslušenství
義式沙巴翁綠蘆筍佐鮭魚卵
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
綠蘆筍250 克
-
水500 克
-
蛋黃4 顆
-
奶油40 克
-
不甜白酒100 克
-
鹽1 小撮
-
鮭魚卵70 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.3 g
Kalorie
907 kJ /
216 kcal
Tuk
17.1 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
4.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SIMONE北義家鄉味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan