義式沙巴翁綠蘆筍佐鮭魚卵

義式沙巴翁綠蘆筍佐鮭魚卵

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 綠蘆筍
    250 克
  • 500 克
  • 蛋黃
    4 顆
  • 奶油
    40 克
  • 不甜白酒
    100 克
  • 1 小撮
  • 鮭魚卵
    70 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.3 g
Kalorie 907 kJ / 216 kcal
Tuk 17.1 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 4.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...