Zařízení & příslušenství
金花赤肉湯
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
香油2 ½ 茶匙
-
豬肉 切片(厚約0.3公分)200 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
乾金針 先以清水泡軟,瀝乾40 克
-
杏鮑菇 切片70 克
-
水1200 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.8 g
Kalorie
661.2 kJ /
160.5 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
13.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
回家喝湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan