
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 50 g di burro
- 100 g di scarola a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 730 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di patata pelata e a cubetti (1 cm)
- 80 g di cubetti di pancetta dolce (1 cm)
- 80 g di crescenza a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 533 kcal / 2230 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 70 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Riso, verze e luganega
40min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Risotto alla campagnola
30min
Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella
30min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Risotto patate e rosmarino
40min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1hod.
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min