Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 50 g di burro
- 100 g di scarola a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 730 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di patata, pelata e a cubetti (1 cm)
- 80 g di cubetti di pancetta dolce (1 cm)
- 80 g di crescenza a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto zucca e porcini
45 min
Risotto verde
30 Min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 Min
Risotto patate e rosmarino
40 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto alla campagnola
30 Min
Risotto primavera allo speck
1u. 5min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 Min
Risotto alle melanzane
45 min
Risotto autunnale
50 min.