Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 50 g di burro
- 100 g di scarola a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 730 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di patata, pelata e a cubetti (1 cm)
- 80 g di cubetti di pancetta dolce (1 cm)
- 80 g di crescenza a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min
Riso e verze
1h 10 min
Risotto alla campagnola
30 min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 min
Riso, verze e luganega
40 min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 Std. 5 Min
Risotto verde
30 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 min
Risotto primavera allo speck
1 Std. 5 Min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min