Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane ripiene light
1h
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Scarpaccia
1h
Carciofi all'aceto light
45min
Carciofi alla romana
50min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Carciofi trifolati
30min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Carciofi romani gratinati
45min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 Std. 20 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min