Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Frittata con verdure
35 Min
Melanzane ripiene light
1h
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 λεπτ.
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Carciofi alla romana
50 Min
Cozze ripiene
1h 30min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1h 20 phút
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Carciofi romani gratinati
45min
Rollè di tacchino e spinacini
1h 20 phút