Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi trifolati
30 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1 Std. 55 Min
Pollo al limone
50min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Lattughe ripiene
1h 10min