Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mojo de cilantro
- 1 - 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de comino en grano
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre
Papas con millo
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 800 - 900 g de costillas de cerdo frescas en trozos de aprox. 5 cm
- 2 mazorcas de maíz frescas en rodajas de 3 cm
-
750
g de patatas de guarnición con piel, lavadas
nebo 750 g de patatas peladas, en trozos - sal para espolvorear
Escaldón de gofio
- 80 g de gofio de maíz tostado
- ½ cebolla roja
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2306 kJ / 552 kcal
- Protein
- 19.58 g
- Sacharidy
- 34.63 g
- Tuk
- 37.21 g
- Vláknina
- 5.73 g
Alternativní recepty
Conejo en salmorejo
9h
Tortillas canarias de carnaval
45 min
Chili con carne
30 min
Caldo de papas
45 min
Mojo verde
10min
Mojo verde
10min
Sancocho canario con pella de gofio
45 min
Arepas de carne mechada (arepa pelúa)
2 Std. 10 Min
Caldo de millo
50min
Papas arrugadas con mojo verde
45 min
Arepas de huevos pericos
30 min
Potaje canario de berros
45 min