Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mojo de cilantro
- 1 - 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de comino en grano
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre
Papas con millo
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 800 - 900 g de costillas de cerdo frescas en trozos de aprox. 5 cm
- 2 mazorcas de maíz frescas en rodajas de 3 cm
-
750
g de patatas de guarnición con piel, lavadas
nebo 750 g de patatas peladas, en trozos - sal para espolvorear
Escaldón de gofio
- 80 g de gofio de maíz tostado
- ½ cebolla roja
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2306 kJ / 552 kcal
- Protein
- 19.58 g
- Sacharidy
- 34.63 g
- Tuk
- 37.21 g
- Vláknina
- 5.73 g
Alternativní recepty
Caldo de millo
50 min
Tortillas canarias de carnaval
45min
Arepas de pollo y aguacate (Reina pepiada)
1 godz.
Pulpo frito con papas arrugadas y mojo verde
1 godz.
Almogrote
1 godz.
Sancocho canario con pella de gofio
45min
Plátanos asados con queso y mojo verde
45min
Mojo verde
10 min
Mojo verde
10 min
Arroz blanco y frijoles
30 min
Arepas de carne mechada (arepa pelúa)
2h 10min
Potaje canario de berros
45min