
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Öl
- 700 g Rindfleisch (Schulter oder Rib Eye), in Würfeln (3 cm)
- 300 g Bier (Guinness Extra Stout oder Marc's Chocolate Bock)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer z.B. Sansibar-Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Möhren in Scheiben (5 mm)
- 100 g Porree in Ringen (1 cm)
- 100 g Knollensellerie in Würfeln (1 cm)
- 1 Portion Bratensaucenkonzentrat (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. von Knorr Sauce pur - Bratensauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 385 kcal / 1612 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Arroz Brut
1hod.
Provenzialisches Lammragout
1hod. 40min
Rindfleischstew
1hod. 40min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2hod.
Irish Stew
1hod. 30min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9hod. 15min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Schweinefleisch Vindaloo
4hod.
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Rindfleisch in Rotwein
2hod. 15min
Sheperd`s Pie
1hod. 30min