Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 700 g Rindfleisch (Schulter oder Rib Eye), in Würfeln (3 cm)
- 300 g Bier (Guinness Extra Stout oder Marc's Chocolate Bock)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, z.B. Sansibar-Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 1 Portion Bratensaucenkonzentrat (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. von Knorr Sauce pur - Bratensauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Irish Stew
1 godz. 30 min
Rindfleischstew
1h 40min
Arroz Brut
1h
Coq au vin
2h
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
1 godz. 30 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Schweinefilet Vindaloo
2h 30min
Spanischer Bohnentopf
1 godz. 10 min
Krautfleisch
1h 40min