Irish-Stout-Beef (Irland)

Irish-Stout-Beef (Irland)

4.7 513 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    140 g
  • Öl
    30 g
  • Rindfleisch (Schulter oder Rib Eye), in Würfeln (3 cm)
    700 g
  • Bier (Guinness Extra Stout oder Marc's Chocolate Bock)
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer z.B. Sansibar-Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Möhren in Scheiben (5 mm)
    100 g
  • Porree in Ringen (1 cm)
    100 g
  • Knollensellerie in Würfeln (1 cm)
    100 g
  • Bratensaucenkonzentrat (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. von Knorr Sauce pur - Bratensauce
    1 Portion

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portionen

Protein 38 g
Kalorie 1612 kJ / 385 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...