Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl
- 450 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Schinkenwürfel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ½ EL Kräuter der Provence
- 200 g Rotwein
- 100 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, in Würfeln (3 cm)
- 4 - 5 Hähnchenoberschenkel, ohne Haut (ca. 550 g)
- 250 g frische Pilze, geviertelt
- 1 EL Petersilie zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30 min
Kaninchen-Eintopf mit Süßkartoffelpüree
1h 45min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2 godz. 20 min
Pikantes Mole-Hähnchen
55min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1 godz. 30 min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Lammtopf Pichelstein
50min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15 min.