Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)

Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)

4.2 518 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Salz
    1 TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
    20 g
  • Sojasauce
    20 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Wasser
    10 g
  • Hähnchenbrustfilets in Würfeln (1 cm), siehe Tipp
    400 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • neutrales Öl
    20 g
  • scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
    20 g
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (1 cm)
    30 g
  • Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
    1 TL
  • Peperoni, rot in Ringen (5 mm)
    1
  • Möhren in Würfeln (1 cm)
    100 g
  • Reiswein (Mirin)
    15 g
  • Balsamico, rot
    20 g
  • Zucker
    10 g
  • Speisestärke
    2 TL
  • Wasser
    2 EL
  • Salatgurke in Würfeln (1 cm)
    100 g
  • Erdnüsse, geröstet, gesalzen
    50 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 28 g
Kalorie 1318 kJ / 315 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...