Fisch auf Paprika-Couscous

Fisch auf Paprika-Couscous

3.5 29 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Kabeljaufilets (ca. 700-800 g)
    2
    4 Rotbarbenfilets, (ca. 700-800 g)
  • Harissa (siehe Tipp)
    1 TL
  • Ras el Hanout (siehe Tipp)
    2 TL
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    2 TL
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Olivenöl
    2 ½ EL
  • rote Paprikaschoten in groben Stücken
    400 g
  • gelbe Paprikaschoten in groben Stücken
    250 g
  • grüne Paprikaschoten in groben Stücken
    200 g
  • Couscous
    250 g
  • Wasser
    290 g
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Fischfond
    250 g
  • brauner Zucker
    ¼ TL
  • frischer Koriander Blättchen abgezupft
    4 EL
    4 EL frische Petersilie, Blättchen abgezupft

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 43 g
Kalorie 2054 kJ / 492 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 13 g
Sacharidy 57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...