Tobago Fisch-Hotpot

Tobago Fisch-Hotpot

4.5 79 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Safranfäden (à 0,2 g)
    2 Pck.
  • Wasser kochend heiß
    2 EL
  • Bio-Zitrone
    1
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Chili, frisch der Länge nach halbiert, die Kerne entfernt, in Stücken
    1
  • Olivenöl und 2 EL für die Würzpaste
    15 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Thymian, getrocknet
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise für die Würzpaste
    ¼ TL
  • frische Lachsfilets (à 120 g)
    4
  • Currypulver
    2 TL
  • Kokosmilch
    300 g
  • Salz
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 25 g
Kalorie 2114 kJ / 505 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...