Kompatibilní verze
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl
- 160 g Risottoreis
- 80 g Weißwein
- 420 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Lammrücken, in 4 Stücken (à 50 g), frisch oder TK, aufgetaut
- Öl zum Braten
- 150 g Zuckerschoten, gefroren, aufgetaut
- 10 g Butter
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3496 kJ / 835 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30min
Risibisi mit Garnelenspießchen an Weinschaum
45min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1h
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min