Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 8 carciofi interi
- 80 g di vino bianco
- 20 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 134 kJ / 32 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi stufati
30 Min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Contorno di carciofi alla menta
1 Std. 10 Min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Melanzane trifolate
40min
Carciofi alla romana
50 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Carciofi trifolati
30 Min
Carciofi alla maremmana
40min
Zucchine alla menta
30 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Carciofi in agrodolce
30 Min