Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 8 carciofi interi
- 80 g di vino bianco
- 20 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 134 kJ / 32 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi trifolati
30 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Cime di rapa stufate
55 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Carciofi stufati
30 min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di carciofi alla menta
1 godz. 10 min
Melanzane trifolate
40 min
Cicorie stufate
35 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min