Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50 min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Involtini di carne al Varoma
40 min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Involtini di maiale con spinaci
55 min
Filetto ai funghi
1h
Vitello alla pizzaiola
35 min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min