
Zařízení & příslušenství
Spaghetti alla carbonara
Příprava 20min
Celkový 30min
4 porzioni
Suroviny
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)60 g
-
di pecorino (volitelně) a pezzi (3 cm)30 g
-
di olio extravergine di oliva15 g
-
di cipolle30 g
-
di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)150 g
-
di spaghetti350 g
-
uova3
-
tuorlo1
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato fresco2 pizzichi
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
607 kcal /
2540 kJ
Protein
30.7 g
Tuk
27.5 g
Sacharidy
63.2 g
Vláknina
2.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pasta
65 recept
Itálie
Itálie