
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di brandy
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 695 kcal / 2908 kJ
- Protein
- 16.6 g
- Tuk
- 31.1 g
- Sacharidy
- 87.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Arista all'arancia
8hod. 35min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Risotto alla pescatora
35min
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1hod.
Crema di scampi
1hod. 30min
Trippa alla trasteverina
45min
Crema di ceci con vongole
40min
Lenticchie e salsiccia
2hod. 55min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambelline al vino rosso
1hod.