Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di brandy
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 87.2 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Risotto alla pescatora
35min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Tozzetti
1h 30min
Crema di scampi
1h 30min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Ciambelline al vino rosso
1 Std.