
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 120 g onions quartered
-
600
g ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)
nebo 600 g tomatoes, tinned cut in pieces (2 cm) - 1 ½ tsp fine sea salt or more to taste
- ½ tsp ground black pepper or more to taste
- 1 tsp caster sugar
- 450 g aubergines cut in pieces (2 cm)
- 350 g dried pasta eg. Farfalle or Amori
- 700 g water
- 5 g fresh basil leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 512 kcal / 2141 kJ
- Protein
- 17.3 g
- Tuk
- 15.8 g
- Sacharidy
- 75.1 g
Alternativní recepty
Vegetable Stroganoff
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Lentil Moussaka
2h 20min
Seitan Chilli
25min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pasta alla Norma
50min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h