Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
-
600
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
nebo 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm) - 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ½ tsp ground black pepper, or more to taste
- 1 tsp caster sugar
- 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
- 700 g water
- 5 g fresh basil leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2141 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 75.1 g
- Tuk
- 15.8 g
Alternativní recepty
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Pasta alla Norma
50min
Vegetable Stroganoff
30 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min