Zařízení & příslušenství
Aubergine and Tomato Pasta
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)600 g
-
fine sea salt or more to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or more to taste½ tsp
-
caster sugar1 tsp
-
aubergines cut in pieces (2 cm)450 g
-
dried pasta eg. Farfalle or Amori350 g
-
water700 g
-
fresh basil leaves5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
17.3 g
Kalorie
2141 kJ /
512 kcal
Tuk
15.8 g
Sacharidy
75.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
When in Rome...
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Vegetable pasta sauce
40min.
Lentil Moussaka
2hod. 20min.
Pasta with Squash and Chickpeas
30min.
Asparagus and Pea Pasta
20min.
Portuguese Leeks
45min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Vegetable pasta sauce
40min.
Lentil moussaka
2hod. 20min.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min.
Tuna Pasta
30min.