Lentil Moussaka

Lentil Moussaka

4.7 262 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 3hod. 30min
6 portions

Suroviny

  • red lentils
    200 g
  • water for soaking
  • Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)
    120 g
    vegetarian hard cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
  • olive oil
    50 g
  • onions quartered
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • red pepper deseeded and cut in pieces
    1
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • red wine
    120 g
  • fresh oregano leaves only
    1 sprig
  • ground ginger
    1 tsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • aubergines cut into slices (1 cm)
    550 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • whole milk
    500 g
  • spelt flour
    40 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 443 kcal / 1863 kJ
Protein 20 g
Tuk 25 g
Sacharidy 29 g
Vláknina 8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...