Zařízení & příslušenství
Lentil Moussaka
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
red lentils200 g
-
water for soaking
-
vegetarian hard cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
aubergines cut into slices (1 cm)550 g
-
unsalted butter diced40 g
-
whole milk500 g
-
spelt flour40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20 g
Kalorie
1863 kJ /
443 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Butterbean and Feta Burgers
1hod. 30min.
Lentil Moussaka
2hod. 20min.
Vegetarian Chilli
35min.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min.
Lentil moussaka
2hod. 20min.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2hod.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min.
Beetroot and Halloumi Burgers
1hod.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1hod.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min.