Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů čočky
- 1200 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 - 3 stroužky česneku
- 100 gramů cibule, napůl
- 15 gramů másla
- 80 gramů celeru na kousky
- 200 gramů mrkve, na kousky
- ½ čajové lžičky pepře mletého
- 250 gramů rajčat, na kousky
- 1 polévková lžíce červeného vína
- 1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce hnědého cukru
- 2 čajové lžičky octa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1064 kJ / 254 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 Min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Čočkovo-dýňová polévka
1h
Čočková polévka
1h 35 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Turecká nevěstina polévka
50min
Cibulová polévka
1h 10min