Zařízení & příslušenství
和風涼拌山茼蒿
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
鹽½ 大匙
-
水 (含烹煮和冷卻用水)2515 克
-
山茼蒿 切段300 克
-
日式醬油30 克
-
蘋果醋5 克
-
味醂10 克
-
海帶芽 以熱水泡開30 克
-
白芝麻1 茶匙
-
蔥 少許,切蔥花
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.9 g
Kalorie
176 kJ /
42 kcal
Tuk
0.8 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
4.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan