Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
- 2 dientes de ajo laminados
- 300 g de escarola limpia en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 461 kJ / 110 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Berenjenas al ajillo
50min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Espinacas con patatas
30min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Habas tiernas rehogadas
30min
Crema de pepino y aguacate
5 min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min