Salteado de escarola con puerros
TM6 TM5 TM31

Salteado de escarola con puerros

3.8 (40 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
  • 2 dientes de ajo laminados
  • 300 g de escarola limpia en trozos
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
461 kJ / 110 kcal
Protein
1.9 g
Sacharidy
2.7 g
Tuk
10.3 g
Vláknina
2.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty