Salteado de escarola con puerros

Salteado de escarola con puerros

3.7 42 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
  • 2 dientes de ajo laminados
  • 300 g de escarola limpia en trozos
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 1.9 g
Kalorie 461 kJ / 110 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...