Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero, pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45min
Straccetti di vitello al Marsala
30min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Pollo alle fragole
35 Min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min
Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)
1h 20 min