Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero, pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stracotto di manzo in umido
1 Std. 30 Min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1h 15min
Gelato all'avocado e vaniglia
12h
Lattughe ripiene
1sa 10 dk
Gelato al Primitivo di Manduria
24 godz. 30 min
Involtini di platessa e verdure
1h
Involtini mare e monti
1sa 10 dk
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1h 15min
Stracotto di manzo ai carciofi
3 Std. 25 Min