
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 413 kcal / 1728 kJ
- Protein
- 39.3 g
- Tuk
- 27.5 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Liquore al caffè
40min
Tortine al caffè e noci pecan
55min
Vasetti di fragole in crema delizia (per 2 persone)
2hod. 15min
Bauletti di carne triestini
1hod.
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Rotolo di nasello ai gamberi
1hod.
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1hod. 55min
Bon bon gelato
5hod.
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min