Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di fette di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
nebo 200 g di pangrattato a pezzi (2-3 cm) - 250 g di patate, pelate e a fette sottili
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 3 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tonno e ricotta
20min
Polpettone di tonno
35 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone ricotta e tonno
45min
Polpette di manzo e salsiccia
40 λεπτ.
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15min
Polpette al sugo
45min
Polpettone classico
1h 15min
Polpettone in crosta
1h 10min
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 λεπτ.
Polpette classiche
1h