Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla in quarti
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carote viola, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di sale - 60 g di stracchino
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di indivia belga e speck
50 min
Vellutata alle nocciole
1h
Crema di barbabietola
10 min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min