Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla in quarti
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carote viola, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di sale - 60 g di stracchino
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 min
Crema di piselli
45min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Crema di lattuga e menta
35min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Crema di zucchine
30min
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata fredda di patate viola e arachidi
1h 45min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di asparagi
45min