Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di salmone affumicato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 30 g di Vodka
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 17.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Farfalle al salmone e pinoli
20min
Bavette pancetta e finferli
40min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min