Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di salmone affumicato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 30 g di Vodka
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 17.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40min
Rigatoni affumicati
25 min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1u.
Linguine ai gamberoni
30 min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Fusilli tricolore
30 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Penne risottate alla vodka
35min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min