Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di salmone affumicato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 30 g di Vodka
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 17.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Mezze maniche affumicate
25 Min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti al tonno
40min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Spaghetti all'amatriciana
35min