Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di scalogno a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco secco
- 680 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di filetti di salmone fresco, senza pelle deliscati
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 Min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45 Min
Risotto alla zucca e balsamico
30 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Tiramisù al mojito
3h
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1h 40min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 Min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Risotto al salmone affumicato
30 Min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min