Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di scalogno a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco secco
- 680 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di filetti di salmone fresco, senza pelle deliscati
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle pere e gamberetti
50min
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1 godz. 30 min
Risotto zucchine e gamberi
1 godz. 15 min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min
Risotto con mele e funghi
40 min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min