Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 60 g di cipolla in quarti (1 cipolla)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
-
400
g di Champagne
nebo 400 g di spumante secco -
600
g di brodo di carne caldo
nebo 600 g di acqua calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 30 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2771 kJ / 662 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 101.3 g
- Tuk
- 17.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto champagne e melagrana
50min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto alla milanese
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla monzese
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Risotto al Barolo
30min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Polenta taragna
1h 15min