Risotto allo Champagne

Risotto allo Champagne

3.7 46 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 60 g di cipolla in quarti (1 cipolla)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
  • 400 g di Champagne
    400 g di spumante, secco
  • 600 g brodo di carne caldo
    600 g di acqua, calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 30 g di burro a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 12.7 g
Kalorie 2771 kJ / 662 kcal
Tuk 17.8 g
Sacharidy 101.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...