Risotto allo Champagne

Risotto allo Champagne

3.7 46 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 25min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di cipolla in quarti (1 cipolla)
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
    500 g
  • di Champagne
    400 g
    400 g di spumante, secco
  • di brodo di carne caldo
    600 g
    600 g di acqua, calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro a pezzi
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 662 kcal / 2771 kJ
Protein 12.7 g
Tuk 17.8 g
Sacharidy 101.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...