
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 60 g di cipolla in quarti (1 cipolla)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
-
400
g di Champagne
nebo 400 g di spumante secco -
600
g di brodo di carne caldo
nebo 600 g di acqua calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 30 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 662 kcal / 2771 kJ
- Protein
- 12.7 g
- Tuk
- 17.8 g
- Sacharidy
- 101.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Risotto champagne e melagrana
50min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1hod.
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Risotto con salampatata
35min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto al Barolo
30min