Risotto alle fragole e peperoncino

Risotto alle fragole e peperoncino

4.5 160 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • di cipolla a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di fragole pulite e in quarti
    250 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di acqua
    700 g
  • di peperoncino piccante in polvere
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • di panna da cucina
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 483 kcal / 2021 kJ
Protein 11 g
Tuk 20 g
Sacharidy 69 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...