Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di fragole, pulite e in quarti
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 100 g di vino rosso
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2021 kJ / 483 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla birra
35 Min
Risotto melone e speck
40 min
Risotto alle more
40 min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35 Min
Risotto fragole e cioccolato
30 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min