Zařízení & příslušenství
Salát s quinou a granátovým jablkem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
1000 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty zeleninové, domácí
-
300 gramů quinoy
-
100 gramů piniových oříšků
-
2 kusy limetky vymačkaná šťáva
-
8 polévkových lžic extra panenského olivového oleje
-
120 gramů šalotky
-
100 gramů sušených meruněk 1 hrst
-
1 polévková lžíce čerstvé máty
-
360 gramů granátového jablka vyloupaných jadérek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17.55 g
Kalorie
3056 kJ /
729 kcal
Tuk
41.2 g
Vláknina
9.38 g
Sacharidy
16.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Luxe
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Riccotové muffiny se špenátem
35min.
Kokosový Dhal
20min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min.
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Červené pesto
5min.
Dal makhani
13hod. 20min.
Zeleninové kari s rýží
1hod.
Indický čočkový dahl
30min.