Zařízení & příslušenství
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů dýně Hokkaidó včetně slupky, na velké kusy (cca 5 cm)
-
3 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 ½ polévkové lžíce medu
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
2 polévkové lžíce sezamových semínek, bílých
-
30 gramů mandlí
-
200 gramů quinoy
-
400 gramů vody
-
2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
-
50 gramů baby špenátu čerstvého
-
30 gramů oleje z vlašských ořechů
-
15 gramů citrónové šťávy
-
2 jarní cibulky na kousky (cca 5 cm)
-
2 polévkové lžíce čerstvé máty lístků
-
1 granátové jablko vyloupaná zrníčka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11.5 g
Kalorie
2124 kJ /
507 kcal
Tuk
27.8 g
Vláknina
8.8 g
Sacharidy
50.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Superfood
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min.
Hummus
5min.
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1hod.
Quinoa tabouleh
12hod. 40min.
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min.
Salát s cuketou a chřestem
35min.
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min.
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min.