Zařízení & příslušenství
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů dýně Hokkaidó včetně slupky, na velké kusy (cca 5 cm)
-
3 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 ½ polévkové lžíce medu
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
2 polévkové lžíce sezamových semínek, bílých
-
30 gramů mandlí
-
200 gramů quinoy
-
400 gramů vody
-
2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
-
50 gramů baby špenátu čerstvého
-
30 gramů oleje z vlašských ořechů
-
15 gramů citrónové šťávy
-
2 jarní cibulky na kousky (cca 5 cm)
-
2 polévkové lžíce čerstvé máty lístků
-
1 granátové jablko vyloupaná zrníčka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11.5 g
Kalorie
2124 kJ /
507 kcal
Tuk
27.8 g
Vláknina
8.8 g
Sacharidy
50.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Superfood
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1hod.
Kokosový Dhal
20min.
Rukolové pesto
5min.
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min.
Palak Paneer
45min.
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1hod. 25min.
Indický čočkový dahl
30min.