
Zařízení & příslušenství
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
Příprava 45min
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
dýně Hokkaidó včetně slupky, na velké kusy (cca 5 cm)400 gramů
-
olivového oleje3 polévkové lžíce
-
medu1 ½ polévkové lžíce
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
sezamových semínek, bílých2 polévkové lžíce
-
mandlí30 gramů
-
quinoy200 gramů
-
vody400 gramů
-
černého pepře, čerstvě umletého2 špetky
-
baby špenátu čerstvého50 gramů
-
oleje z vlašských ořechů30 gramů
-
citrónové šťávy15 gramů
-
jarní cibulky na kousky (cca 5 cm)2
-
čerstvé máty lístků2 polévkové lžíce
-
granátové jablko vyloupaná zrníčka1
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
507 kcal /
2124 kJ
Protein
11.5 g
Tuk
27.8 g
Sacharidy
50.3 g
Vláknina
8.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Superfood
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1hod.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Veganský zeleninový koláč s cizrnovou moukou
1hod. 5min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min
Kokosová quinoa s pečeným mangem
30min
Energy kuličky
30min
Kokosovo-limetková rýže s karamelizovaným ananasem
45min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min
Mexický quinoa salát
30min