Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 1 konzerva vařené bílé cizrny, scezené (po scezení 285 gramů)
- 20 gramů tahini
- 20 gramů olivového oleje, plus navíc na pokapání
- 30 gramů vody
-
¼
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo ¼ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- 2 špetky mletého římského kmínu
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 bageta, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake s ricottou a pistáciemi
10 Min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 Min
Cuketovo-mátový salát
10 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 Min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 Std.
Kořeněná dýňová granola (bez cukru)
2 Std. 25 Min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 Min
Celerové ragú s mandlemi
45 Min
Hummus s pečenou paprikou
5 min
RAW medové mandlové mléko
8 godz. 40 min