
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prefermento
- 100 g di farina integrale preferibilmente biologica + q.b. per infarinare
- 80 g di acqua
- 1 g di lievito di birra disidratato
Impasto
- 5 g di lecitina di soia
- 100 g di bevanda a base di soia
- 300 g di farina integrale preferibilmente biologica
- 70 g di zucchero
- 35 g di burro a pezzi
- 35 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 180 kcal / 753 kJ
- Protein
- 4.2 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette tradizionale
15h 35min
Panini con arachidi
6h
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane multicereali
17h 30min
Zaletti (vegan)
50min
Pane di segale
3h 20min
Pan brioche integrale
21h 45min
Panini alle erbe
3h 5min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Filone saporito
5h 20min
Il pane di Altamura
4h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min