Pan brioche integrale

Pan brioche integrale

2.5 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 21hod. 45min.
12 porzioni

Suroviny

Prefermento
  • 100 g di farina integrale preferibilmente biologica + q.b. per infarinare
  • 80 g di acqua
  • 1 g di lievito di birra disidratato
Impasto
  • 5 g di lecitina di soia
  • 100 g di bevanda a base di soia
  • 300 g di farina integrale preferibilmente biologica
  • 70 g zucchero
  • 35 g di burro a pezzi
  • 35 g di olio di arachidi
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 4.2 g
Kalorie 753 kJ / 180 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...