Zařízení & příslušenství
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
12 pieces
Suroviny
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
8.1 g
Kalorie
530.7 kJ /
126.4 kcal
Tuk
8.1 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
High Tea
12 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Panna cotta
6hod. 15min.
Steamed white chocolate cheesecake
25hod. 20min.
Tapenade
10min.
Torta caprese (flourless almond cake)
2hod.
Chocolate fondant cake
40min.
Chocolate fondants
30min.
Kewpie mayonnaise
10min.
Sun-dried tomato tartare
15min.
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1hod. 5min.
Chocolate volcanos
55min.
Mini chive pikelets with mushrooms
1hod.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min.