Zařízení & příslušenství
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
12 pieces
Suroviny
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
8.1 g
Kalorie
530.7 kJ /
126.4 kcal
Tuk
8.1 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
High Tea
12 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Prune and orange stuffing
10min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Crispy bread with tapenade
45min
Hazelnut torte
3h 15min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Lime meringue tartlets
2h 40min
S'mores-style dipping jars
2h 20min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Mini French apple cakes
1h 35min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Ice cream cookie bowls
6h 15min