Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon and ricotta filling
- 100 g smoked salmon
- 200 g ricotta
- 1 ½ pieces preserved lemon, rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- ground black pepper, to taste
Choux pastry
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (2 cm)
- 125 g water
- 75 g plain flour
- 1 pinch salt
- 2 eggs, plus extra 1 egg lightly beaten, for brushing
- nigella seeds, for sprinkling
Assembly
- 100 g smoked salmon, cut into pieces (3 cm)
- fresh dill, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 530.7 kJ / 126.4 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
10 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Parmesan gelato
4h 30 min
Apple, leek and sage sauce
15min
Profiteroles
2 godz.
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Cheese soufflés
30 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Duck and cherry salad
45 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h