
Zařízení & příslušenství
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Příprava 25min
Celkový 1hod. 20min
12 pieces
Suroviny
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
126.4 kcal /
530.7 kJ
Protein
8.1 g
Tuk
8.1 g
Sacharidy
5.1 g
Vláknina
0.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

High Tea
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland