Smoked salmon and preserved lemon choux buns

Smoked salmon and preserved lemon choux buns

3.4 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
12 pieces

Suroviny

Salmon and ricotta filling
  • ricotta
    200 g
  • preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
    1 ½ pieces
  • smoked salmon
    100 g
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice
    1 tbsp
Choux pastry
  • water
    125 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)
    50 g
  • salt
    1 pinch
  • plain flour
    75 g
  • eggs
    2
  • nigella seeds for sprinkling
  • egg lightly beaten
    1
Assembly
  • smoked salmon cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • fresh dill for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Protein 8.1 g
Kalorie 530.7 kJ / 126.4 kcal
Tuk 8.1 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 5.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...