Kompatibilní verze
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 160.2 mg
Alternativní recepty
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Scallops with pea purée
25 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min
XO sauce
1u. 50min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Mushroom cappuccino
25 min
Steak tartare
10 min