Kompatibilní verze
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 160.2 mg
Alternativní recepty
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Parmesan gelato
4h 30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Pears in red wine
3h 20min
Café de Paris butter
25 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Oysters with lime granita
5 Min
Scallops with pea purée
25 min