Zařízení & příslušenství
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Příprava 15min.
Celkový 35min.
8 portions
Suroviny
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
160.2 mg
Protein
6 g
Kalorie
271 kJ /
64.5 kcal
Tuk
3.4 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Saffron and cardamom poached pears
40min.
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min.
Zucchini soup
25min.
Salmon with fennel and apple salad
1hod. 20min.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min.
Anise-cured salmon
14hod. 10min.
Prawn salad with horseradish cream
1hod.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1hod. 10min.
Broccoli soup with sage oil
30min.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min.
Leek and smoked salmon dip
55min.
Scallops with pea purée
25min.