Kompatibilní verze
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 160.2 mg
Alternativní recepty
Grilled scallops with chilli jam
25min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Pâtè with Riesling
3 Std.
Hearty seafood chowder
1h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Béarnaise sauce
20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Cauliflower mash
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Scallops with pea purée
25min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min