Kompatibilní verze
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
- 60 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- ¼ onion
- 3 whole cloves
- 450 g milk
- 1 pinch paprika
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g soft goat's cheese (see Tips)
- 5 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- boiling water, to cook
- 50 g soft goat's cheese, to top
- shaved Parmesan cheese, to top
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1173.2 kJ / 280.4 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 316.3 mg
Alternativní recepty
Plum and cherry paste
5h 15min
Classic trifle
4h
Apple Tart (TM6)
Keine Bewertungen
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
4 Std. 35 Min
Salsa verde
5 min
Sticky toffee puddings
1 Std.
Christmas Cake (Diabetes)
2 Std. 45 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Rhubarb crumble
45 Min
Steamed ginger pudding
3 Std. 5 Min
Kaffir lime granita
40 Min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min