Kompatibilní verze
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
- 60 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- ¼ onion
- 3 whole cloves
- 450 g milk
- 1 pinch paprika
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g soft goat's cheese (see Tips)
- 5 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- boiling water, to cook
- 50 g soft goat's cheese, to top
- shaved Parmesan cheese, to top
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1173.2 kJ / 280.4 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 316.3 mg
Alternativní recepty
Easy marshmallows
4h 25min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Espresso caramel sauce
45 min
Rhubarb crumble
45 min
Marbled meringue gateau
2 Std. 35 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Whipped Feta
35min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min