Zařízení & příslušenství
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 portions
Suroviny
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
onion¼
-
whole cloves3
-
milk450 g
-
paprika1 pinch
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
soft goat's cheese (see Tips)100 g
-
eggs separated5
-
cream of tartar1 pinch
-
boiling water to cook
-
soft goat's cheese to top50 g
-
shaved Parmesan cheese to top
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
316.3 mg
Protein
16 g
Kalorie
1173.2 kJ /
280.4 kcal
Tuk
19.4 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
10.7 g
Sacharidy
10.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5hod. 30min.
Little pots of chocolate créme
1hod. 15min.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min.
No-roll cheesy broccoli quiche
1hod. 25min.
Lemon Caper Aioli
10min.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min.
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1hod.
Saffron and cardamom poached pears
40min.
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min.
Apple frangipane tart
1hod. 20min.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min.