
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries lightly crushed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 404.8 kcal / 1700 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 36.3 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 23.5 g
- Sodík
- 25.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1hod. 15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24hod. 30min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26hod. 10min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7hod. 30min
Traditional crème brûlée
25hod.
Pear and chocolate frangipane
2hod.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Orange liqueur zabaglione
15min
Roasted fennel dip
35min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Hazelnut torte
3hod. 15min