Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 25.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Panna cotta
6h 15 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Crêpes
1h 15 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Shichimi togarashi oysters
1h 10 min
Amaretto biscuits
30 min
Traditional crème brûlée
25 Std.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15 min
Gin and lime pie
3h 10min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min