Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 25.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Smoked salmon mousse
5 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50 Min
Sabayon
15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Traditional crème brûlée
25h
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min