Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 25.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Tiffin slice
4u. 30min
Sabayon
15 min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30 min