Hearty minestrone with herb gremolata

Hearty minestrone with herb gremolata

4.6 11 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

Gremolata
  • garlic clove
    1
  • mixed fresh herbs of choice, leaves only
    50 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • lemon peel only, no white pith
    1
  • dried chilli flakes (optional)
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
Soup
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • bacon cut into pieces
    100 g
  • onion cut into halves
    120 g
  • garlic clove
    1
  • celery stalk cut into pieces
    1
  • carrots sliced
    70 g
  • tomato paste
    30 g
  • fennel bulbs (approx. 350 g), sliced
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • ground fennel seeds
    ½ tsp
  • dried chilli flakes (optional)
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • cavolo nero or kale, ribs removed and leaves cut into pieces (approx. 1 cm)
    120 g
  • can cannellini beans drained and rinsed
    400 g
  • grated Parmesan cheese to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 574.5 kcal / 2403.5 kJ
Protein 20.1 g
Tuk 35.1 g
Sacharidy 51.7 g
Vláknina 17 g
Nasycený tuk 9.1 g
Sodík 489.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...