Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de radis chinois (daïkon) coupées en morceaux de la taille de la goulotte (voir "Conseil(s)")
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l), émietté
- 1 c. à café de sel
- 1300 g d'eau
- 2 anis étoilés
- 3 g de bâtons de cannelle
- 20 g de gingembre frais, en tranches
- 300 g de filet de bœuf détaillé en tranches très fines
- 10 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 10 g de coriandre fraîche, hachée (1-2 mm)
- 10 g d'oignons nouveaux, hachés (1-2 mm)
- ½ c. à café de poivre moulu
- 1 citron vert, coupé en 4
- 100 g de germes de soja frais
- piment frais, en fines tranches (1-2 mm)
- 2 c. à café de sauce chili (volitelně)
- 4 c. à café de sauce hoisin (sauce barbecue chinoise) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1344.7 kJ / 321.4 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 2036.6 mg
Alternativní recepty
Sauce aïoli végane
10min
Bols de smoothie vert (Matthew Kenney)
15min
Lait de chanvre (Métrique)
10min
Gâteau Gerbeaud (métrique)
1h 20 min
Lait de noisette
45 min
Smoothie bowl façon carrot-cake
10min
Primo sale (fromage italien)
14 Std.
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15min
Levain de blé aux pommes
72sa 20 dk
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2h
Lait frappé protéiné (Métrique)
5min
Trempette de poivrons (muhammara)
1h