Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di fagioli cannellini
- 40 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
Sugo ai totani
- 500 g di pasta fresca tipo orecchiette
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di totani, a listarelle
- 30 g di vino bianco secco
- 2 pomodori, spellati e tagliati a cubetti
- salsa Worcestershire, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3094.8 kJ / 739.8 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 113.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 8.8 g
- Sodík
- 580.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1sa
Crema di verdure invernale
50 dk
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 Min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 dk
Licurdia calabrese
1sa
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Cous cous con moscardini e olive
1sa
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1sa
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1sa
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 godz. 30 min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1sa