Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di fagioli cannellini
- 40 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
Sugo ai totani
- 500 g di pasta fresca tipo orecchiette
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di totani, a listarelle
- 30 g di vino bianco secco
- 2 pomodori, spellati e tagliati a cubetti
- salsa Worcestershire, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3094.8 kJ / 739.8 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 113.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 8.8 g
- Sodík
- 580.4 mg
Alternativní recepty
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Pasticcio di baccalà
40min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30min