
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di fagioli cannellini
- 40 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
Sugo ai totani
- 500 g di pasta fresca tipo orecchiette
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di totani a listarelle
- 30 g di vino bianco secco
- 2 pomodori spellati e tagliati a cubetti
- salsa Worcestershire a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 739.8 kcal / 3094.8 kJ
- Protein
- 29.9 g
- Tuk
- 21.6 g
- Sacharidy
- 113.6 g
- Vláknina
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 580.4 mg
Alternativní recepty
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Cous cous con moscardini e olive
1hod.
Bucatini con le canocchie
35min
Rigatoni con ragù di dentice, pomodorini e limone
30min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1hod. 30min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1hod. 15min
Linguine allo scoglio
40min
Polpo alla Luciana
1hod. 30min