Zařízení & příslušenství
蟹柳蛋卷饼
Příprava 20min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
稀奶油70 克
-
盐 约1/4茶匙1 - 2 克
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
蟹肉棒 撕成丝80 克
-
油20 克
-
墨西哥卷饼皮2 张
-
马苏里拉乳酪 根据个人口味调节适量
-
油 煎制用适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
520.3 mg
Protein
15.4 g
Kalorie
1857.2 kJ /
443.9 kcal
Tuk
34 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
13.1 g
Sacharidy
20.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
花样早餐
5 recepty/-ů
Čína
Čína