蟹柳蛋卷饼
TM6 TM5

蟹柳蛋卷饼

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
  • 70 克 稀奶油
  • 1 - 2 克 盐 ,约1/4茶匙
  • 1 小撮 现磨黑胡椒粉
  • 80 克 蟹肉棒 ,撕成丝
  • 20 克 油
  • 2 张 墨西哥卷饼皮
  • 适量 马苏里拉乳酪 ,根据个人口味调节
  • 适量 油 ,煎制用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1857.2 kJ / 443.9 kcal
Protein
15.4 g
Sacharidy
20.1 g
Tuk
34 g
Nasycený tuk
13.1 g
Vláknina
1.7 g
Sodík
520.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty