蟹柳蛋卷饼

蟹柳蛋卷饼

4.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 稀奶油
    70 克
  • 约1/4茶匙
    1 - 2 克
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蟹肉棒 撕成丝
    80 克
  • 20 克
  • 墨西哥卷饼皮
    2 张
  • 马苏里拉乳酪 根据个人口味调节
    适量
  • 煎制用
    适量

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 520.3 mg
Protein 15.4 g
Kalorie 1857.2 kJ / 443.9 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 13.1 g
Sacharidy 20.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...