蒜香奶油明蝦

蒜香奶油明蝦

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 白魚肉
    100 克
  • 去殼蝦仁
    100 克
  • 蛋白 生蛋白
    1 顆
  • ¼ 茶匙
  • 冰塊
    3 小塊
  • 玉米粉
    2 茶匙
  • 白酒
    5 大匙
  • 胡椒鹽
  • 生明蝦 大明蝦,去腳去鬚
    4 隻
  • 蒜頭 切碎
    15 克
  • 無鹽奶油 切塊,室溫軟化
    50 克
  • 600 克
  • 蝦夷蔥 (volitelně) 切細碎,裝飾用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 350.8 mg
Protein 11.2 g
Kalorie 741.2 kJ / 177.2 kcal
Tuk 11.8 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 3.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše