Spaghetti alla busara

Spaghetti alla busara

4.1 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
  • 60 g di cipolla bianca in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 320 g di spaghetti
  • 16 scampi puliti (vedere consigli)
  • 50 g di Vermouth bianco
    50 g di vino bianco secco
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2638.5 mg
Protein 109.8 g
Kalorie 3624.3 kJ / 866.2 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...