Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di vongole
- 2900 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 25 g di scalogno in quarti
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 3 cucchiai di olio di oliva
- 200 g di pasta secca, tipo farfalline
- 250 - 300 g di cuori di carciofo, puliti e a cubetti
- 50 g di pomodori a dadini (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1482 kJ / 353 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata estiva di mezze penne
35min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20 min
Gelato allo skyr vaniglia e lamponi
10 Std. 15 Min
Pizza di verdure
1h 30 min
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5min
Pasto di 3 portate per 2 in 30 minuti
1h 15min
Raviggiolo di Cernusco
2 godz. 30 min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 min
Virtù teramane
1h
Pasta con sugo vegetariano (Bimby Friend)
30 min
Scaloppine alla perugina
30 min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 min