Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di vongole
- 2900 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 25 g di scalogno in quarti
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 3 cucchiai di olio di oliva
- 200 g di pasta secca, tipo farfalline
- 250 - 300 g di cuori di carciofo, puliti e a cubetti
- 50 g di pomodori a dadini (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1482 kJ / 353 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Pasta cremosa ai gamberi e bietole
50 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Insalata di grano saraceno con fave, asparagi e uova (senza glutine) (Bimby Friend)
50 Min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1h
Insalata di riso vegetariana
40 λεπτ.
Riso basmati, fave e piselli
1h 30min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1h 10min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2 Std.
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 phút
Verdurine in insalata con formaggio di capra
35 Min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min