![Pulled pork burger Pulled pork burger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE8C808F-2B44-41A7-83FE-1104B03D81A1/Derivates/84099AAC-1D87-4738-8AEF-7C836EC4E32A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 fed hvidløg
- 100 g løg, brune, skåret i ringe (1 cm)
- 500 g barbecuesauce (se tips)
- 200 g cider
- ½ tsk havsalt plus ekstra efter smag
- 1 kviste rosmarin, frisk, kun blade
- 800 g svinekød, uden ben, skåret i 5 stykker
- 550 g vand
- 1 tsk hønsebouillon (se tips)
- 6 burgerboller
- 12 iceberg blade
- ketchup, at servere (se tips)
- sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2071 kJ / 493 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1425 mg