Traditionel østrigsk oksegulasch
TM6

Traditionel østrigsk oksegulasch

4.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 600 g Oksebryst skåret i stykker (3 cm)
  • 20 g sennep (fx engelsk sennep)
  • 350 g løg skåret i 8-10 skiver
  • 3 tsk sød paprika
  • 1 tsk salt
  • ¼ tsk cayennepeber, stødt
    nebo ¼ tsk stærk paprika
  • 20 g tomatpure
  • 1 - 2 fed hvidløg efter smag, halveret
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 30 g ghee smør, usaltet
  • 50 g rødvin (volitelně)
  • 200 g vand
  • 1 tsk merian, tørret
    nebo oregano, tørret
  • ½ oksebouillon, terning (til 0,5 l) smuldrede
    nebo ½ tsk oksebouillon smuldrede

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
354 kcal / 1483 kJ
Protein
32 g
Tuk
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
11 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše