
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Oksebryst skåret i stykker (3 cm)
- 20 g sennep (fx engelsk sennep)
- 350 g løg skåret i 8-10 skiver
- 3 tsk sød paprika
- 1 tsk salt
-
¼
tsk cayennepeber, stødt
nebo ¼ tsk stærk paprika - 20 g tomatpure
- 1 - 2 fed hvidløg efter smag, halveret
- ½ tsk sort peber, stødt
- 30 g ghee smør, usaltet
- 50 g rødvin (volitelně)
- 200 g vand
-
1
tsk merian, tørret
nebo oregano, tørret -
½
oksebouillon, terning (til 0,5 l) smuldrede
nebo ½ tsk oksebouillon smuldrede
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 354 kcal / 1483 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kylling garam masala
50 Min
Lun kylling- og kartoffelsalat
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Japansk ramen
Keine Bewertungen