Zařízení & příslušenství
Kung Pao-kylling
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portioner
Suroviny
-
kyllingelår, uden skind og ben skåret i kvarte (4-5 cm stykker)500 g
-
soyasauce, light15 g
-
risvin, shaoxing (Shaoxing vin - se tips)10 g
-
sort riseddike (se tips)5 g
-
vand30 g
-
sukker5 g
-
soyasauce, mørk10 g
-
Sichuan peberkorn⅛ tsk
-
olie20 g
-
fed hvidløg1
-
ingefær skrællet20 g
-
chili, tørret udsået3 - 5
-
peanuts, usaltede ristede30 g
-
forårsløg trimmet og skåret i stykker (4 cm)2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 portioner
Sodík
1804 mg
Protein
103 g
Kalorie
4244 kJ /
1011 kcal
Tuk
61 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kogebog
146 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min.
Kyllingebryst pizzaiola
55min.
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Kylling med honning og blomkålspuré
50min.
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Žádné hodnocení