烤真鯛佐香料油

烤真鯛佐香料油

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 真鯛 (嘉鱲魚) 整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
    1
  • 調味用
  • 黑胡椒粉 調味用
  • 切片(約0.2 公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽
    1 支
  • 蒜頭
    3 顆
  • 紅蔥頭 對切半
    2 個
  • 新鮮巴西利葉
    20 克
  • 多備一些抹油用
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 40.5 mg
Protein 19.8 g
Kalorie 2103.2 kJ / 502.7 kcal
Tuk 42.4 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sacharidy 16.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...