Zařízení & příslušenství
烤真鯛佐香料油
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
真鯛 (嘉鱲魚) 整尾殺好,約500克,(詳見要訣)1
-
鹽 調味用
-
黑胡椒粉 調味用
-
薑 切片(約0.2 公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽1 支
-
蒜頭3 顆
-
紅蔥頭 對切半2 個
-
新鮮巴西利葉20 克
-
油 多備一些抹油用80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
40.5 mg
Protein
19.8 g
Kalorie
2103.2 kJ /
502.7 kcal
Tuk
42.4 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
16.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品配件食譜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan