Œufs mimosa à la truffe et crème d'asperge
TM31 TM5 TM6

Œufs mimosa à la truffe et crème d'asperge

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 4 gros œufs (63-73 g)
  • 1 botte d'asperges vertes
  • 30 g de beurre
  • 3 poignées de pousses d'épinards
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pot de brisures de truffe noire, 2 c. à soupe d'huile et quelques brisures
  • quelques feuilles de cerfeuil frais

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3377 kJ / 819 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
5 g
Tuk
84 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
0 g
Sodík
0 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty