Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns, frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 30 g de jus de citron
- ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 5 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de champignons
35min
Salade thon et avocat aux oignons fermentés
72 Std. 30 Min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 min
Salade de pois chiches, poivrons et courgette
10 min
Salade carottes râpées
10 min
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
25min
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55 Min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Salade de thon, haricots et avocat
20min
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55 Min
Tartinable aux radis et curry breton
20min