Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns, frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 30 g de jus de citron
- ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 5 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Salade de radis, carottes et coriandre
15min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1u. 45min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Salade carottes râpées
10 min
Chips de légumes au four
1u. 45min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55min
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10 min