Dorada asada con ajo y perejil

Dorada asada con ajo y perejil

4.4 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 raciones

Suroviny

  • 500 g de dorada entera, limpia y sin cabeza (1 dorada)
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 30 g de jengibre fresco en rodajas de 2 mm
  • 1 guindilla fresca (sin semillas), en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 60 g de chalota en mitades
  • 5 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 80 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 298.5 mg
Protein 49.3 g
Kalorie 2893 kJ / 691 kcal
Tuk 47.4 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 11.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...